Hotel Postgaarden Mariager

09 feb

Golg & Gourmet - Postgården Mariager 1

Hotel Postgaarden i Mariager

Gammel fredet bindingsværk -Romantisk idyl…….Velkommen til Hotel Postgaarden i Mariager

Har man sagt Mariager, må man også sige Hotel Postgaarden. Denne smukke bygning er opført i 1710 og fremstod da som en meget smuk bindingsværksbygning. I 1982 blev hotellet overtaget af et nystiftet aktieselskab, som satte sig det mål at føre hotellet og de tilhørende bygninger tilbage til det oprindelige udseende.

Det er lykkedes at genrejse Hotel Postgaarden – såvel inde som ude – så den i dag fremtræder som en sand fryd for øjet – og en strålende turistattraktion i den gamle købstad Mariager. Den gamle hotelsal er genopført med plads til 100 spisende gæster. Ved ombygningen er indrettet og nymonteret skønne værelser, alle med bad og tv. I tilknytning til Hotel Postgaarden er indrettet en øl- og vinstue, hvor man også kan få sig ‘en bid mad’ – altså en rigtig krostue. Her mødes byens borgere med gæster udefra – og har det hyggeligt i selskab med hinanden.
Alle værelser er ikke-rygerværelser.

button

 

torvet_i_mariager
Golf & Gourmet ophold kan krydres med en tur til den historiske købstad Mariager. Brosten i gaderne og masser af velholdte gamle huse, giver Mariager en unik stemning.

Gå en tur på havnen og oplev den smukke Mariager fjord, saltcentret og de mange både i havnen.

Læs “Gourmet og Golf – når livet er værd at nyde”

Hoteller

Læs også “Spil, spis og sov i Himmerland”

Spil, spis og sov i Himmerland

Klik på billedet nedenfor, for at læse om vores restauranter

Artikel1-211x300

Klik på billedet nedenfor, for at læse om vores golfklubber

Artikel2-211x300

button (2)