OI5A6886

Fantastiske golfbaner i Himmerland er
klar til Golf & Gourmet sæson 2023

Det milde danske forår har fået stor betydning for golfbanerne i Danmark. Specielt de 3 Golf & Gourmet baner i Mariagerfjord området står usædvanligt flotte i forhold til, der kun står marts på kalenderen. 

Fælles for de 3 baner i Mariagerfjord Golfklub, Volstrup Golfcenter og Hobro Golfklub er, at græsset gror grundet det milde vejr og de få nætter med frost. Samtidig har de 3 baners greenkeepere sørget for en flot banepleje gennem efteråret og vinteren. Disse 2 faktorer har haft en afgørende betydning for de 3 baners flotte forårsstand.

Gode greens skaber godt golfspil.
Niveauet for kvaliteten af greens på banerne er langt over det forventelige på denne tid af året i Danmark. Man kan selvfølgelig ikke sammenligne disse forårsgreens med den utrolige standard, de har til sommer. 

Alligevel er det en udtalt fornøjelse at slå ud på golfbanerne og samtidigt vide, at puttingspillet ikke kommer til at foregå på dårlige greens eller på vintergreens. De andre dele af golfbanerne er også klar til at blive brugt af golfspillere.

IMGL4820

Golfspillere fra Norge og Sverige er velkomne til Golf & Gourmet
Gennem de sidste mange år har golfspillere fra Norge og Sverige haft tidlig opstart på sæsonen med Golf & Gourmet ophold i Danmark. Men det er mange år siden, at golfbanerne i Himmerland har stået så flotte, som det er tilfældet nu i 2023. 

Mens norske og svenske golfspillere går og venter på, at sneen forsvinder hjemme i Norge og Sverige, kan en tur til Golf & Gourmet golfbanerne i Himmerland være en reel mulighed. Der er plads til alle golfspillere uanset handicap og evner ud i golfspillet.

Golf & Gourmet.dk – Golfpakker med masser af oplevelser
På hjemmesiden Golf & Gourmet.dk kan golfspillere frit kombinere ophold og golfrunder efter ønske eller økonomi. 1 eller 2 overnatninger med en lækker aftensmenu, god morgenmad og masser af golf oplevelser er indeholdt i alle Golf & Gourmet pakkerne. 

De 4 overnatningssteder Hotel Amerika, Aa mølle, Hotel Bramslevgaard og Hotel Færgekroen er alle unikt placeret i naturen ved Mariagerfjord. Der er masser af muligheder for en gåtur i smuk natur efter aftensmaden.

Besøg de 3 golfbaner her:
www.hobrogolf.dk
www.volstrupgolf.dk
www.mfgk.d

OVERNATNING

Hotel Amerika

4-stjernet hotel med 68 værelser i naturskønt område i Østersskoven, Hobro. Efter en dejlig dag på golfbanen kan du nyde en lækker middag i den velrenommerede gourmetrestaurant Uafhængig. Tørrerum til golfudstyr og parkering er gratis.
HOBRO

Hotel Aa Mølle

Ved Danmarks smukkeste fjord. Hotellet er omgivet af den skønneste natur, har adgang til egen strand og med Kastbjerg å bugtende sig gennem den gamle vandmølle.

Hvis man vælger at overnatte på Aa Mølle, der ligger i gå afstand fra golfbanen, vil man skulle indtage middagen på Færgekroen, 2 km fra Aa Mølle

Hadsund

Hotel Bramslevgaard

Autentisk herregårdshotel i historiske rammer med unik beliggenhed midt i det fredede, naturskønne og stærkt kuperede landskab i Bramslev Bakker ved Mariager Fjord.
HOBRO

Hotel Færgekroen

Færgekroen er bygget i 1823. Der er flere årsager til, at den først blev bygget dette år. For det første blev færgeriet over Mariager Fjord flyttet til Hadsund Nord i 1781.
Hadsund