fbpx

Hotel Aa Mølle

09 feb

Et stykke paradis ved Mariager Fjord

aamoellebanner

Hotel Aa mølle tilbyder flotte, respektfuldt renoverede historiske bygninger, smukke omgivelser, privat badestrand og en stressfjernende ro man bliver helt afhængig af

Hist hvor Mariager fjord slår en bugt, ikke så langt fra Hadsund og kun 200 meter fra Mariagerfjord Golfklub, ligger et af Danmarks skønnest beliggende små hoteller.
Med førsteparket ud til vel nok Danmarks smukkeste fjord er det få hoteller i Danmark, der kan konkurrere på udsigten med det lille hotel.
Hotellet har egen hyggelig gårdhave, en lille sø og egen å, der pludrende løber ud i Mariager Fjord, nær hotellets egen private badestrand.

Værelserne har ingen numre
Billeder: klik her…

IMG_3882 - Kopi
Indvendigt er hotellet stilfuldt indrettet med elegante referencer til hotelbygningens historie.
I stedet for værelsesnumre er hotellets otte værelser opkaldt efter lokalområdets fugle. Hvad siger du til eksempelvist at bo på Svalen, Svanen eller isfuglen?
Værelserne er lyse og rummelige og indeholder alle moderne fornødenheder, som eksempelvist bad, TV og internet.
Køber man en golf & gourmet pakke startende fra kr. 1198,- har man mulighed for at tilbringe en nat eller to på dette magiske overnatningssted, der tidligere har været både kridthavn, kornmølle og reklamebureau.

Mange tilbagevendende golfspillere
Hotel Aa Mølle har været en del af Golf & gourmet siden 2012, og indehaver Trine Ladefoged Pedersen fortæller, at man på Aa Mølle er enormt glade for at lægge værelser til gourmetglade golfspilleres golfophold. Og det ser også ud til, at følelserne er gengældte.

Vi oplever faktisk, at op mod 15 procent af vores Golf & gourmet gæster vender tilbage efter at have prøvet at overnatte hos os, fortæller indehaver, Trine Ladefoged Pedersen.

Trine Ladefoged Pedersen er for øvrigt den eneste fuldtidsansatte på hotellet, så udover indehaver så har hun samtlige andre kasketter hængende på knagerækken bag sig.

foto collage Aa Mølle

Hotellet der fjerner din stress
Noget af det, som hotellets gæster virkeligt sætter pris på, er kombinationen af den idyllisk skønne natur og den ro, hotellet er omgivet af.

Mange af vores gæster, især overnattende forretningsfolk, roser os for den fredfyldte og afstressende ro, der er på stedet. Det er jo nok ikke noget de er vant til, hvis de normalt har forretningsmøder i byer, som er større end Hadsund, smiler Trine Ladefoged Pedersen.

 

Hotel Aa Mølle 

Er ikke noget stort hotel, men et hyggeligt Hotel, hvor der er rart at være.
Vi har 7 dobbelte værelser, samt 1 enkeltværelse. Aa Mølle er beliggende ved Danmarks smukkeste fjord, og omgivet af den skønneste natur lige ned til Mariager fjord på den ene side, og egen sø på den anden side, samt den bugtede Kastbjerg å.Hotellet ligger i 2 min. gå afstand til Mariagerfjord Golfbane.
Vores værelser er alle dejlige lyse og nyere renoveret. Hvert værelse er opkaldt efter fugle fra den skønne natur der er omkring os.
Vi er omgivet af et rigt fugleliv på området, med specielle fuglearter.
De mange år gamle bygninger er efter tiden som Mølle, nænsomt restaureret med stor respekt for, den gamle stil.
Aa Mølle er helt sikkert et besøg værd, hvor den fantastiske natur kan nydes på et golfophold.
Vores golfpakker er lavet sådan at ved overnatning her på Aa Mølle, nydes den dejlige morgenbuffet I Sø pavillonen, med udsigt til søen.
Gourmet middagen indtages på Mariagerfjord golf restaurant, blot en lille gå tur fra Aa Mølle.
Der er rig mulighed for en dejlig gåtur ned til fjorden, hvor de smukke solnedgange kan nydes.
Endvidere hvis man skulle være til løbeture, er området perfekt, da vi samtidig med at vi ligger lige ud til fjorden, har skoven lige på den anden side.
Det vil glæde os, om I vælger jeres golfophold på Aa Mølle, hvor vi vil tage godt imod jer.
Ved bestilling oplyses Golf og Gourmet. Booking bedst på mail til reception@aamolle.dk
Vi glæder os til GOLF- sæsonen starter op igen.

Velkommen på Hotel Aa Mølle!

Hotel Aa Mølle, Mariagervej 100, 9560 Hadsund
TLF: 98 57 57 22

button

Læs “Gourmet og Golf – når livet er værd at nyde”

Hoteller

Klik på billedet nedenfor, for at læse om hotellet

Hoteller

Klik på billedet nedenfor, for at læse om vores restauranter

Artikel1-211x300

Klik på billedet nedenfor, for at læse om vores golfklubber

Artikel2-211x300

Læs også “Spil, spis og sov i Himmerland”

Spil, spis og sov i Himmerland

button (2)