Hvis du kan lide at spille golf, vil du elske at gøre det i det flotte Mariagerfjord område. Her er det let at booke et golfophold, der foruden sjove timer på greenen byder på lækkert gourmetmad.

Det skønne Mariagerfjord område byder velkommen til et weekendophold med golf og fantastiske måltider i fokus.

Her får golf-glade sjæle adgang til flere af Danmarks absolut flotteste golfbaner i form af Hobro Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Volstrup Golfcenter, der alle byder spændte golfspillere ind på greens af fantastisk format.

De tre klubber byder på veltilrettelagte greens i forskellige miljøer, der egner sig til alle typer af golfspillere og byder på flot natur i en fantastisk golf weekend.

Volstrup Golf er kend for varierende baner med flot anlagte huller i et område, der forener sig med det omkringliggende dyrelivet.  Banen er af fineste kvalitet og giver golfmæssige udfordringer på alle niveauer.

Tættere på Mariager fjords norside finder du Hobro Golfklub samt Mariager Golfklub.

Hobro golfklub er kendetegnet ved, at der ofte er højdeforskelle mellem tee og indspil, hvilket giver en rigtig sjov oplevelse – særligt kombineret med det kuperede terræn på nordsiden.

Sidst, men ikke mindst, finder du Mariagerfjord Golfklub, der er smukt beliggende i det bølgende landskab mellem Hadsund og Mariager. Banen byder på greens nær skovmunding og udsigt over fjorden, hvilket giver en flot spillemæssig oplevelse på banerne, der fører dig rundt i flotte omgivelser.

Kort sagt byder golfopholdet på fantastiske golfbaner, men også de medfølgende måltider er en stjerne værdig.

Gourmetmad i vente

Ingen golf weekend uden god mad – og den bliver du absolut ikke snydt for! Faktisk har du en tre retters gourmetmiddag i vente pr. overnatning på et af de flotte hoteller.

Gourmetmaden kan nydes i forlængelse af din golf weekend på henholdsvis  Hotel BramslevGaard, Hotel Amerika eller Hotel Aa Mølle. Hotellerne ligger i skønne omgivelser og dit golfophold inkluderer også greenfees og en overdådig morgenmadsbuffet, hvorfra de kan fylde alle energidepoterne op, inden turen går mod greenen og jagten på nye rekorder.

Du sammensætter selv din golf weekend

Når du sammensætter dit weekendophold og din golfferie, er det dig, der kombinerer hotel og golfbane. Du vælger selv den golfbane, du vil spille på og det hotel, der skal have dig som gæst under dine overnatninger.

Fælles for både baner og hoteller er, at de tilhører det skønne Mariagerfjord område, som med garanti giver gode oplevelser og værdifulde minder.

Bestil din golf weekend fra vores kontaktside eller ved at bruge kontaktformularen under videoafspilleren og sæt kursen mod en fantastisk weekend med golf, gourmetmad og gode oplevelser.

    Dit navn (obligatorisk)

    Din E-Mail (obligatorisk)

    Emne

    Besked