Træd ind på en af de friske greens ved Hobro Golfklub, Mariagerfjord Golfklub eller Volstrup Golfcenter, spil golf i fantastiske omgivelser og slut dagen med en prægtig gourmetoplevelse.

Så godt lyder tilbuddet til alle golfinteresserede, der søger et eksklusivt golfophold i Jylland, hvor der både er forkælelse i form af lækre golfbaner, skønne måltider og luksuriøse overnatninger.

Du kan nemlig sammensætte dit helt eget golfophold i Jylland, hvor du selv kombinere din foretrukne golfbane med dit foretrukne hotelvalg.

[row]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ ]

[image src=”https://golfoggourmet.dk/wp-content/uploads/2017/08/golf.png”]

[/column]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Golfophold Jylland – golf  i naturskønne omgivelser

Et golfophold i Jylland er kendetegnet af naturskønne oplevelser med veltrimmede grønne græstæpper i nogle af Danmarks flotteste golfklubber. Disse tæller førnævnte Hobro Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Volstrup Golfcenter, der hver især byder golfspillere på alle niveauer velkommen til en god dag.

Både Hobro Golfklub og Mariager Golfklub råder over billedskønne landskaber med udsigt til Mariager Fjords flotte nordside, der byder på et spændende kuperet terræn, mens Volstrup Golfcenters varierende green tager imod dens gæster med velanlagte huller og et flot dyreliv omkring.

Uanset hvilke rammer man foretrækker, bliver der rig lejlighed til at jagte nye rekorder på en selvvalgt golfbane, der matcher dine ønsker til udfordring og omgivelser. Golfophold Jylland har nemlig noget for enhver smag, hvilket absolut også er tilfældet, hvad angår måltider.

[/column]
[/row]

[row]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ ]

Stil sulten i fantastisk gourmetmad

Foruden adgang til de tre golfklubber, får du fornøjelsen af at spise og overnatte på  Hotel BramslevGaard, Hotel Amerika eller Hotel Aa Mølle.

Hotellerne er kendte for luksuriøse faciliteter, men forskellige beliggenhed.

Hotel BramslevGaard Hotel er unikt beliggende i landskabet ved Mariagerfjord. Tæt på Hobro golfbane og Hobro by. Gå-afstand til Bramslev Bakker.

Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel ved Østerskoven i Hobro. Her bliver du mødt med mousserende vin, chokolade og frisk frugt på værelset.

Sidst, men ikke mindst kan du vælge at bo på Hotel Aa Mølle – lige ved Danmarks absolut smukkeste fjord og med udsigt til åben, flot natur.

Fælles for alle hotellerne er, at de tilbyder en tre retters gourmetmenu pr. overnatning, der venter efter en herlig dag på golfbanen, ligesom morgenmadsbuffet med alt hjertet begærer og greenfees er inklusiv prisen under dit golfophold Jylland. Kort sagt kommer du ikke til at mangle hverken mad, service eller en blød seng at sove i, da hotellerne er udstyret med dygtige tjenere og kokke samt  komfortabelt inventar.
[/column]
[column lg=”6″ md=”6″ sm=”12″ xs=”12″ ]

[image src=”https://golfoggourmet.dk/wp-content/uploads/2017/08/golf2.png” shape=”img-thumbnail”]

[/column]
[/row]

Bestem helt selv din golftur

Du bestemmer naturligvis helt selv, hvordan du sammensætter dit golfophold i Jylland og om du skal afsted til hverdag eller planlægge en hel golf weekend. Du kombinerer selv baner og hoteller, så du får den bedste oplevelse og de bedst tænkelige minder fra Golf og Gourmet.

Book dit ophold via kontaktformularen eller fra vores kontaktmenu, hvor du finder en oversigt over samtlige hoteller og golfklubber.

Betingelser

[box border=”full”]

  • Bestilte/betalte gavekort refunderes ikke efter køb.
  • Bestilte/betalte gavekort kan ikke ombyttes til andre varer eller ydelser end Golf & Gourmet produktet.
  • Der tages forbehold for fuld belægning på hoteller og golfbaner i perioder.
  • Gavekortet gælder 1 år fra udstedelsesdato.

[/box]

[box border=”full”]

Når vi modtager din bestilling og du har indsat beløbet på vores konto, fremsender vi gavekort til dig.
Ved brug af gavekort skal bruger ringe til hotellet og bestille opholdet.
Ved ankomst afleveres gavekortet som betaling for ophold og green fee.

[/box]

Bestil ophold