Pak golftøjet, puds golfsættet og sæt kurs mod Mariagerfjord, hvor du kan gå 18 huller på Danmarks smukkeste golfbaner, spise gourmet mad og nyde overnatning på et udvalg af fantastiske hoteller.

Mariagerfjord området har for længst slået sin status som en af Danmarks naturperler fast. Men området byder ikke bare på natur i særklasse, det er nemlig også kendt – og besøgt – for dets skønne golfbaner, der tilhører henholdsvis Hobro Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Volstrup Golfcenter.

Her får tusindevis af golfinteresserede hvert år gode oplevelser og uforglemmelige minder, inden de slutter en dag på greenen af mad gourmetmad fra et af de fire nøje udvalgte hoteller, de har allieret sig med for at kunne tilbyde de absolut bedste golfophold.

Disse hoteller tæller Postgården i Mariager, Hotel BramslevGaard, Hotel Amerika eller Hotel Aa Mølle. Her er der garanti for både hygge og kvalitetstid i nyrenoverede, charmerende omgivelser – der både er familievenlige og rolige. Et weekendophold i disse omgivelser er nemlig ideelt for alle, der sætter pris på smuk natur og golf –  eller blot søger en miniferie.

Golf, gourmetmad og en god aften

Golfopholdet i Mariagerfjord udmærker sig ved at tiltale enhver type golfspiller – uanset niveau og ønsker til golfferie.

Hos Volstrup Golfcenter bliver du mødt af en green, der byder på varierende landskab med flotte huller og et rigt dyreliv omkring. Hobro Golfklub tilbyder det bedste kuperede terræn fra Mariager Fjords nordside, ligesom du kan nyde udsigten over smukke landskab, der binder sløjfe om oplevelsen. Det samme er tilfældet for Mariager Golfklub, hvor udsigten er en oplevelse for sig selv.

Efter en spændende dag på nogle af Danmarks bedste greens skal du naturligvis forkæles med et prægtigt gourmetmåltid. Alle gourmetmiddage er baseret på tre retters menuer, hvor hver eneste bid er med til at forsøde det veltilrettelagte golfophold.

Efter et veloverstået kvalitetsmåltid har du naturligvis alle muligheder for at benytte de fremragende faciliteter på de enkelte hoteller, inden en god nats søvn venter dig under dit hotelophold

Sammensæt dit personlige golfophold

Når du sammensætter dit golfophold eller din egen golf weekend, vælger du selv, hvilken green du vil prøve talenterne af på, ligesom du selv beslutter, hvilket af de fire flotte hoteller, der skal have dig som gæst.

Foruden den lækre tre retters gourmet-oplevelse, kan du starte dagen med at gå om bord i den store morgenbuffet, der har mere end rigeligt med lækkerier til at fylde energidepoterne forud for en dag i Mariagerfjord golf området.

Du får uden tvivl de bedste golfophold tilbud fra golfoggourmet.dk, hvor både golf, mad og overnatning er inklusiv i dit weekendophold eller besøg i hverdagene.

Sammensæt selv dit kommende golfophold lige her fra siden. Se mere under kontakt eller brug kontaktformularen under præsentationsvideoen, der sætter billeder på den flotte ramme, du kan forvente at være vidne til .

 

    Dit navn (obligatorisk)

    Din E-Mail (obligatorisk)

    Emne

    Besked