Volstrup Golfcenter

Gourmet og golf når livet er værd at nyde

Der er noget om snakken
Mariagerfjord er rig på skøn natur og lækker madkultur. Området er virkelig smukt med bølgende grønne bakker, der grænser ned til den blå fjord. I denne smukke indfatning kan du med lethed komme til at spille 18 hullers golf. Lad hverdagen og tankerne flyve og lad naturens lethed indfinde sig. Det kan kun hjælpe på dit spil.

Golf og god natur
Måske er den særegne smukke natur medvirkende årsag til, at der i Mariagerfjord området ligger 3 af Danmarks flotteste golfklubber? I hvert fald insisterer klubberne hver især på, at de har den smukkeste plet.

Volstrup Golf Center ligger nemt tilgængelig fra motorvejen omgivet af et smukt grøntonet bakkelandskab. Mariager Fjord Golfklub findes på sydsiden af fjorden og banen ligger smukt med udsigt til vandet. Hobro Golfklub ligger på nordsiden af fjorden tæt på Hobro og med udsigt til fjorden, byen og Øster Skov på modsatte bred. Uanset hvilken af klubberne du vælger, er du garanteret frisk luft, smuk natur og duften af græs i næsen.

Gourmet og gennemførte hoteller
En del af sanseoplevelsen er et enestående måltid i gennemførte omgivelser. Du skal bare læne dig tilbage og nyde maden og helhedsoplevelsen. Hotel Postgaarden ligger i hjertet af charmerende Mariager, der med sine små brostensbelagte gader minder om enklere tider.

Hotel Amerika i Hobro ligger midt i naturskønne Øster Skov, hvor der er adskillige vandrestier. Hotel Aa Mølle har adgang til egen strand og Kastbjerg å løber gennem den unikke gamle vandmølle. Hotel Bramslevgård ligger roligt midt i bramslev bakker med fjordkig og smukke vandrerstier. Så giv slip og lad dig føre med i by, i skov, ved å eller mellem bakkerne.

At spille golf er at leve
Det er ganske vist, når dit hoved rammer puden om aftenen, kan du se frem til en eventyrlig nats søvn. Er du golfspilleren der sætter pris på golf- og naturoplevelser, rolige nætter og vidunderlig mad. Så book et ophold 
lige her
 – At spille golf er at leve.