HOTEL AA MØLLE

Hotel Aa mølle tilbyder flotte, respektfuldt renoverede historiske bygninger, smukke omgivelser, privat badestrand og en stressfjernende ro man bliver helt afhængig af
Hist hvor Mariager fjord slår en bugt, ikke så langt fra Hadsund og kun 200 meter fra Mariagerfjord Golfklub, ligger et af Danmarks skønnest beliggende små hoteller.

Med førsteparket ud til vel nok Danmarks smukkeste fjord er det få hoteller i Danmark, der kan konkurrere på udsigten med det lille hotel.
Hotellet har egen hyggelig gårdhave, en lille sø og egen å, der pludrende løber ud i Mariager Fjord, nær hotellets egen private badestrand.

Indvendigt er hotellet stilfuldt indrettet med elegante referencer til hotelbygningens historie. I stedet for værelsesnumre er hotellets otte værelser opkaldt efter lokalområdets fugle. Hvad siger du til eksempelvist at bo på Svalen, Svanen eller isfuglen?

Værelserne er lyse og rummelige og indeholder alle moderne fornødenheder, som eksempelvist bad, TV og internet.
Køber man en golf & gourmet pakke startende fra kr. 1198,- har man mulighed for at tilbringe en nat eller to på dette magiske overnatningssted, der tidligere har været både kridthavn, kornmølle og reklamebureau.

Mange tilbagevendende golfspillere
Hotel Aa Mølle har været en del af Golf & gourmet siden 2012, og indehaver Trine Ladefoged Pedersen fortæller, at man på Aa Mølle er enormt glade for at lægge værelser til gourmetglade golfspilleres golfophold. Og det ser også ud til, at følelserne er gengældte.

Vi oplever faktisk, at op mod 15 procent af vores Golf & gourmet gæster vender tilbage efter at have prøvet at overnatte hos os, fortæller indehaver, Trine Ladefoged Pedersen.

Trine Ladefoged Pedersen er for øvrigt den eneste fuldtidsansatte på hotellet, så udover indehaver så har hun samtlige andre kasketter hængende på knagerækken bag sig.

Hotel Aa Mølle, et stykke paradis ved Mariager Fjord

Et slag golf på en af egnens smukke golfbaner plus en overnatning inkl. en lækker gourmetmenu på Hotel Amerika. Kun kr. 1.198,- pr person.

I kan også vælge mellem 2- & 3-nætters Golf & Gourmet, se vores hjemmeside for flere informationer. www.hotelamerika.dk

Book dit opholdLæs PDF