Hotel Amerika

At besøge Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Uanset årstiden er naturoplevelsen altid smuk på vejen til hotellet. Indenfor oplever du en afslappet atmosfære, hvor den stemningsfulde indretning indbyder til ro og tid til at nyde den. 

Personalet er dedikeret og engageret. Og det ligger os meget på sinde at give dig en skøn oplevelse under hele dit besøg hos os. Hotel Amerika er 4-stjernet, rummer 68 værelser og 5 konference/møde-/festlokaler. I à la carte Restaurant Uafhængig tilbydes et varierende udvalg af autentiske retter med de bedste råvarer og inspiration fra skoven og området omkring Mariagerfjord. 

Parkering og WIFI er naturligvis gratis. Kører du i el-bil kan du lade din bil op ved en af vores tre ladestandere. Hvorvidt du er ny gæst eller allerede har besøgt os tidligere, ser vi frem til at byde dig velkommen her hos os!

Hotel Amerika – dit fristed i skoven

Efter en dejlig dag på golfbanen kan I se frem til en lækker 3-retters menu i Restaurant Uafhængig. Vi tilbyder: Greenfee, 3-retters menu, overnatning samt lækker morgenmadsanretning. Pris pr. person kr. 1.498,- For 2- eller 3-nætter Golf & Gourmet ophold – se mere her https://hotelamerika.dk/golf-gourmet/

Book dit opholdLæs mere om hotellet