DJI 0584

Golf & Gourmet Mariagerfjord - Kombiner en golfudflugt med et gourmetophold

Mariager Fjord, kendt som en af Danmarks mest naturskønne områder, er også hjemsted for en unik golf og gourmetoplevelse. Golf & Gourmet Mariagerfjord er en sammenslutning af tre golfklubber – Hobro Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Volstrup Golfcenter – sammen med fire kvalitetsbevidste hoteller og restauranter: Hotel Færgekroen Hadsund Syd, Hotel Amerika, Hotel Bramslevgaard og Hotel Aa Mølle.

Golfophold med unikke golf oplevelser

Dette tilbud giver golfentusiaster en mulighed for at kombinere deres passion for golf med gourmet ophold. Pakkerne inkluderer overnatning, en 3-retters gourmet-menu, en stor morgenbuffet, og greenfee. Der er mulighed for at vælge enten en enkelt overnatning kombineret med en runde på en af banerne, eller en pakke med to overnatninger, der inkluderer to gourmetmiddage, to morgenbuffeter og tre stk. greenfee.

Hver af de tre golfbaner byder på unikke landskaber og udfordringer, der passer til enhver golfspillers niveau. Volstrup Golfcenter prioriterer helhedsoplevelsen med smukt anlagte huller i et varieret landskab, hvor dyrelivet er et af de mange plusser. Hobro Golfklub er placeret i det kuperede terræn på nordsiden af Mariager Fjord, mens Mariagerfjord Golfklub byder på en af Danmarks smukkeste golfudsigter.

Golfspillere har mulighed for at overnatte på fire forskellige hoteller

Hotel Amerika er et firestjernet hotel med 68 værelser, beliggende i et naturskønt område i Øster skoven, Hobro. Gæster kan nyde en lækker middag i den velrenommerede gourmetrestaurant Uafhængig efter en dag på golfbanen.

Hotel Bramslevgaard er et autentisk herregårdshotel med en unik beliggenhed midt i det fredede, naturskønne og stærkt kuperede landskab i Bramslev Bakker ved Mariager Fjord​​.

Hotel Aa Mølle ligger ved Danmarks smukkeste fjord og er omgivet af den skønneste natur. Hvis man vælger at overnatte på Aa Mølle, vil man skulle indtage middagen på Færgekroen, 2 km fra Aa Mølle​​.

Hotel Færgekroen er bygget i 1823 og ligger i Hadsund på sydsiden af Mariager Fjord​​.

Golf & Gourmet Mariagerfjord er et unikt tilbud til golfelskere, der også sætter pris på god mad og overnatning i smukke omgivelser. Naturen ved Mariager Fjord har status som et af Danmarks mest naturskønne områder.