Sammensæt dit eget uforglemmelige golfophold i det smukke Mariagerfjord område, hvor du bliver forkælet med adgang til smukke golfbaner, appetitlige måltider og luksuriøs overnatning.

Der hersker ingen tvivl om, at netop området ved Mariagerfjord har status som et af de skønneste stykker natur i hele Danmark. Men området er ikke bare kendt for flotte skråninger, skov og udsigter over det blikstille vand, for golfentusiaster fra nær og fjern nyder at besøge området for dets attraktive golfbaner.

Her muntrer golfspillere på alle niveauer sig med at prøve kræfter med skønne greens fra Hobro Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Volstrup Golfcenter. Banerne udmærker sig ved at tiltale golfspillere af forskellig rang og niveau. De kan frit vælge blandt det varierede landskab med velanlagte huller og omkringliggende dyreliv ved Volstrup Golfcenter, eller det smukke mere kuperede terræn ved Hobro Golfklub og Mariagerfjord Golfklub, der råder over en fantastisk udsigt ud over det smukke landskab, der ligger på Mariager Fjords norside.

Mariagerfjord golf er derfor blevet synonym med nogle af Danmarks smukkeste golfoplevelser og de ideelle golfophold i Jylland.

Mariagerfjord golf og gourmetmad

Som noget helt enestående er de tre golfklubber og tre omkringliggende hoteller gået sammen om at tilbyde golfophold eller golf weekend tilbud til interesserede golfspillere. De tre hoteller og restaurationer er henholdsvis Hotel Bramslevgaard, Hotel Amerika eller Hotel Aa Mølle. Bag væggene i disse bygninger gemmer der sig alt man kan ønske sig til et godt weekendophold eller en kort miniferie.

Alle stederne gør gang på gang sit ypperste for at give deres gæster den bedste oplevelse, når de ikke er på golfbanen. Dette komme blandt andet til udtryk ved den yderst velsmagende tre retters menu, der serveres som en del af en Mariagerfjord golf tur pr. valgt overnatning. Dertil hører der naturligvis adgang til en gedigen morgenmadsbuffet, der rummer alt godt til at fylde kroppen med energi til dagen på golfbanen – og selvfølgelig smager upåklageligt. En sådan buffet indeholder naturligvis både sunde lækkerier samt smagsoplevelser til den søde tand.

Med til dette gennemført Mariagerfjord golf arrangement hører der naturligvis greenfee, så du blot skal stemple ind på din valgte golfbane, inden du kan tage hul på dine bedste slag og forhåbentligt sætte nye personlige rekorder.

Bestem selv

Når du sammensætter din pakke, er det selvfølgelig dig, der bestemmer. Du kan derfor kombinere din egen ultimative golfoplevelse ved Mariagerfjord golf – helt efter dine ønsker. Det er dig selv, der vælger både golfklub og hotel, så du kan sove, spise og spille golf helt efter dine ønsker.

Hotel Bramslevgaard
Aa Mølle
Hotel Amerika

 

 

Mariagerfjord Golfklub
Hobro Golfklub
Volstrup Golfcenter

    Dit navn (obligatorisk)

    Din E-Mail (obligatorisk)

    Emne

    Besked