MARIAGERFJORD GOLFKLUB

Golf og gourmet for golfspillere på alle niveauer
Uanset om man er prof eller nybegynder, så får man en fantastisk sportslig og kulinarisk oplevelse med Mariagerfjord Golfklubs golf og gourmetpakke. Velplaceret mellem Mariager og Hadsund i Himmerland ligger en af Danmarks bedste og smukkest beliggende golfbaner. Udover muligheden for en eminent golfoplevelse byder Mariagerfjord Golfklub også på en restaurant med en himmelsk udsigt. 

Og så laver restauranten muligvis også en af Danmarks bedste golf- retter. Det bliver jo subjektivt, men der er mange der mener, at vi laver Danmarks bedste stjerneskud, smiler Bent Roland Nielsen, manager for Mariagerfjord Golfklub. Golfklubben høster mange roser fra gæster, blandt andet på Tripadvisor. 

Ikke kun for deres restaurant med den blændende udsigt, men også for deres sublime skovbane. Det er noget man er tydeligt stolte over hos Mariagerfjord Golfklub. Vores bane siges at høre til blandt Danmarks 10-20 bedste. Forleden havde vi besøg af nogle medlemmer fra en klub, der regnes for at have en af de bedste baner i Danmark. Og de sagde faktisk, at de foretrak vores bane, fortæller en stolt manager.

Alle er velkomne, uanset niveau
Mariagerfjord Golfklub er en del af Golf og Gourmet konceptet. Det betyder, at man fra kr. 1498,- pr. person kan få to runder golf, en tre retters gourmetmiddag og en valgfri overnatning på et velrenommeret lokalt overnatningssted. Det er et tilbud, som man bør udnytte, om man er øvet eller begynder, mener Bent Roland Nielsen. 

Vi har plads og lyst til spillere på alle niveauer. Har du ikke noget udstyr, så gør det heller ikke noget. Du kan leje alt det, du skal bruge i klubben. Uanset niveau så leverer vores bane rigeligt med udfordringer. Og, så er det jo dejligt at kunne afslutte en dejlig tur på golfbanen med en lækker tre retters middag i godt selskab. Det gør vel heller ikke noget, hvis det er med en af Danmarks bedste udsigter som kulisse, smiler Bent Roland Nielsen.

Overnatning muligt lige nedenfor golfklubben
I forbindelse med overnatningsdelen af Golf og Gourmetpakken så har man en række hoteller at vælge imellem. I den sammenhæng oplyser Bent Roland Nielsen, at hvis man vælger at overnatte på Aa Mølle, der ligger i gå afstand fra golfbanen, vil man skulle indtage middagen på Mariagerfjord Golfrestaurant, idet Hotel Aa Mølle Ikke tilbyder a la carte servering.