1K1A1873

TrackMan simulator på Volstrup Golfcenter

I vores indendørs center har vi nu samlet mere end 50 af verdens bedste baner under samme tag! På disse mesterskabsbaner kan du i bogstaveligt forstand slå dig løs i verdens bedste golfsimulator – og vi har nu hele otte af dem!

Med den nyeste teknologi måler TrackMan dine slag ned til mindste detalje: Hastighed, boldflugt, længde m.m. Skulle der være backspin på din bold, registrerer simulatoren selvfølgelig også det.

TrackMan simulator er ganske enkelt golfsimulation i verdensklasse – og du skal ikke bruge tid på at lede efter vildfarne bolde. 

Simulatoren fungerer ved, at golfspilleren slår en rigtig golfbold ind mod et projiceret billede af en af de berømte baner. Inden bolden rammer lærredet, har to avancerede lasere opfanget alle informationer om bl.a. boldens hastighed, retning og skru.

Disse oplysninger behandles af computeren, og bolden vises straks på lærredet, hvor den fortsætter ind i billedet. Ved denne teknik opnås et fantastisk resultat, der giver en realistisk fornemmelse af at spille på de berømte mesterskabsbaner, – ja, det er næsten som at være der selv. Besøg Volstrup Golf indendørs center her https://volstrupgolf.dk/indendoers-golf